Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

Keuze maken

Wanneer je een zwembad wilt kopen, zal je je eerst een aantal dingen moeten afvragen:

  • Hoeveel ruimte mag het zwembad innemen in de tuin?

    Check altijd hoe groot het zwembad maximaal kan zijn. Tip van ons! Meet van te voren goed welke maat je maximaal kwijt kan in de tuin. Let hierbij op dat een opblaaszwembad altijd uitzet, en sommige frame zwembaden pootjes hebben die naar buiten staan, en hierdoor meer ruimte in beslag nemen.

  • Hoelang moet het zwembad blijven staan?

    Wil je een snelle frisse duik of wil je er een seizoen lang plezier van hebben? Kijk voor meer informatie over de verschillende baden in ons blog: Welk zwembad past bij jou? (verschil opzet en frame)  

  • Hoeveel budget is er beschikbaar voor het zwembad?

    De prijzen van zwembaden variëren enorm. Dit is compleet afhankelijk welk bad je zou willen kopen. Een opblaas zwembad is relatief goedkoop maar heeft geen lange levensduur. Een frame zwembad is duurder in aanschaf maar gaat veel langer mee!

Wanneer je bovenstaande vragen kunt beantwoorden, ben je klaar om en zwembad te gaan kopen!


Zwembad reinigen

Wanneer je het beschikbare budget, maximale afmeting en type zwembad hebt bepaald, is het ook alvast handig om na te denken over hoe het zwembad gereinigd dient te worden. Goede reiniging is een vereiste wanneer je langer van je zwembad wilt genieten. Wanneer je het zwembad gaat kopen, bestel dan ook gelijk de juiste reinigingsmiddelen. Naast het gebruik van een filterpomp en reinigingsmiddelen, is het ook handig om wat apparatuur zoals bijvoorbeeld een zwembadstofzuiger, een zwembadrobot, een schepnet en/of zwembadborstels te gebruiken om overig vuil zoals bladeren en ongedierte uit het zwembad te verwijderen. Bekijk hiervoor ook onze blog; Hoe houd je je zwembad schoon?

En, vergeet het bad na gebruik, niet af te dekken met een afdekzeil of overkapping. Wanneer je een overkapping bij het zwembad hebt, kan je ook nog eens lekker blijven zwemmen als het iets minder zwemweer is!


Zwembad extra’s

Ook wanneer je een zwembad gaat kopen, is het belangrijk dat je al nadenkt over waar je het bad gaat plaatsen. Denk altijd na over op welke ondergrond het bad geplaatst zal worden. Zonder juiste ondergrond bestaat de kans dat de bodem van het zwembad beschadigd raakt, of dat schimmels zich nestelen. Bekijk hiervoor onze blog; Maak langer gebruik van je zwembad met de juiste ondergrond.

Als je een zwembad koopt, wil je er misschien ook gebruik van maken wanneer het iets minder lekker weer is. Wij verkopen ook verschillende warmtepompen en overkappingen waardoor gebruik van het zwembad tijdens een minder warme ook ontzettend prettig zal zijn!


Een zwembad kopen gaat heel makkelijk via Coolzwembad.nl

We hebben snelle levertijden en bieden de zwembaden aan voor lage prijzen!
Wanneer het gewenste zwembad op voorraad is, en je bestelt voor 17.00 uur, versturen we het zwembad al op dezelfde werkdag.

Wanneer je een frame zwembad gaat kopen, bieden wij ook de mogelijkheid aan om het zwembad op locatie te komen monteren. Ook bestaat de mogelijkheid om bij ons op locatie verschillende soort en maten zwembaden te bekijken en direct mee te nemen.

Coolzwembad.nl

De specialist in zwembaden

Vragen?
[email protected]
+31 348 44 10 37