Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

Een frisse duik in het zwembad

Wil je een zwembad dat nét iets meer uitstraalt dan de klassieke blauwe baden? De ronde en rechthoekige zwembaden van EXIT Toys onderscheiden zich van andere baden door hun unieke ontwerp met opvallende patronen en zwarte en grijze frames. Ook de stevigheid van een EXIT zwembad is opvallend. De poten van het gepoedercoate frame zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad zelfs bij de wildste wateravonturen stevig op de plek blijft staan.

Bubbelplezier met het gezin

Bij EXIT Toys vind je unieke opzet spa’s voor een heerlijk ontspanningsmoment in de tuin. Je hebt de keuze uit een opblaasbare spa of een spa met isolerende schuimwanden. Welke spa je ook kiest, ze staan allemaal binnen een handomdraai. En dankzij de multifunctionele pomp warmt het water binnen enkele uren op tot een aangename temperatuur. Geniet van het warme water, de masserende bubbels en natuurlijk van het ultieme wellness-gevoel in eigen tuin.

Compleet van A tot Z

Wil je het zwemplezier compleet maken? Bij EXIT Toys hebben we zwembad overkappingen en unieke schaduwdoeken. Hiermee creëer je een eigen binnenzwembad of zwem je veilig in de schaduw. En wat dacht je van gave spa of zwembad accessoires? EXIT Toys heeft de producten in huis voor de nodige waterpret.