Vandaag voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

Past er een EXIT overkapping of schaduwdoek op jouw Intex frame zwembad?

Heb jij al een fijn frame zwembad van Intex maar wil je ook wel eens in de schaduw zitten of het bad afdekken maar wil je liever geen zeil gebruiken?

Dan is wellicht een EXIT overkapping of schaduwdoek wel de perfecte oplossing voor jou!

Stap 1.

Check de tabel; Hierin staan Intex zwembaden waarop onze EXIT overkappingen en schaduwdoeken sowieso passen.

Stap 2. Staat jouw zwembad niet in de tabel? Niks aan de hand; we weten (nog) niet van alle zwembad merken en types of een overkapping of schaduwdoek van EXIT Toys past. Je kunt met de afmetingen van jouw Intex zwembad bekijken of er een passende EXIT overkapping is voor jouw zwembad.

Stap 1: check de tabel Zoek in onderstaande tabel het type Intex zwembad dat jij in jouw achtertuin hebt staan. Controleer of het itemnummer van jouw zwembad overeenkomt. De juiste overkapping en/of schaduwdoek van EXIT Toys vind je rechts in de tabel.

intex

Stap 2:

Als jouw zwembad niet in de tabel staat, kun je zelf kijken of een EXIT zwembad overkapping of schaduwdoek geschikt is voor jouw Intex zwembad. Hiervoor heb je alleen de afmetingen van je zwembad nodig.

✔ Het is als eerste belangrijk te weten of de afmetingen van jouw zwembad binnen de juiste marges vallen. Dit kun je zien in de tabel hieronder. Is dat het geval? Dan kun je de volgende punten opmeten:

✔ De hoogte van jouw zwembad moet tussen de 50 en 130 centimeter zijn.

✔ De doorsnee van de poten mag niet meer dan 40 millimeter zijn.

✔ De doorsnee van de toprail (de bovenste buizen) van het zwembad mag niet meer dan 50 millimeter zijn. Ook mag de toprail niet ovaal zijn.

✔Een rond zwembad moet een even aantal poten hebben. Onze EXIT overkappingen en schaduwdoeken zijn alleen geschikt voor ronde zwembaden met een even aantal poten. Voldoet jouw zwembad aan bovenstaande maten? Dan past een EXIT overkapping en/of schaduwdoek op jouw Intex zwembad!

intex2